Espos ble etablert i 2006, og vi startet vår virksomhet med utleie av enkle kasser og bankterminaler til festival- og konsertmarkedet.

I 2009 utviklet vi den elektroniske betalingstjenesten Cashless og ble dermed at av de første selskapene i verden til å tilby kontaktløs betaling med NFC-teknologi (Near Field Communication). Cashless er skreddersydd for å håndtere og optimalisere salget på arenaer med store folkemengder, og ble utviklet i samarbeid med våre kunder i festival- og konsertmarkedet.

I dag er Espos Norge AS en av landets største leverandører og utleier av betalingsløsninger for festivaler, konserter og arrangementer av ulik størrelse og karakter. Være seg en stadionkonsert med over 25.000 tilskuere eller vaffelsalg for en lokal idrettsforening. Vi har gjennomført ulike typer arrangement, festivaler og konserter på forskjellige arenaer over hele Norge. Fra festivaler i Kristiansand i sør til julearrangement i Hammerfest  i nord, og til Trænafestivalen som arrangeres 33 nautiske mil ut i havgapet. Vi har også levert betalingssystemer til flere stadion-konserter med blant annet AC/DC, Metallica, Muse, Bruce Springsteen og Robbie Williams i Stavanger, Bergen og Oslo.

Siden oppstarten har vi tilegnet oss en unik erfaring og kompetanse på leveranser til provisoriske arenaer uten tilstrekkelig infrastruktur. Denne erfaringen deler vi med våre kunder og sammen finner vi den beste løsningen. Enten det dreier seg om leie av kasser og bankterminaler eller fullverdige betalingsløsninger, for korte eller lange perioder.

I 2014 lanserte vi Kantinekortet; et kontantløst betalingssystem spesielt utviklet for bruk i kantiner på skoler og i bedrifter.

Espos Norge AS innehar konsesjon fra Finansdepartementet for utstedelse av e-penger, og er underlagt strenge lovkrav for vår virksomhet. Kombinert med vår kompetanse gir det trygghet for deg som arrangør.